Skip to content

(Bijbaan) Security Officer (Haarlemmermeer)

Haarlemmermeer, Noord-Holland, Nederland€ 14,44 - € 17,97 per uur(Bijbaan) Beveiliging parttime

Functieomschrijving

Wat ga je doen?

Wil jij een bijdrage leveren aan de samenleving, de wereld iets veiliger maken en wil jij samen een mooi salaris verdienen? Die uitdaging en dat alles naast je studie, lees dan snel de onderstaande vacature!


Als beveiligingsbeambte bij één van de voortschrijdende sectoren in de locatie Haarlemmermeer, zorg jij voor de veiligheid en het beheer van inkomende en uitgaande goederen. Dit ga je doen met behulp van röntgenapparatuur, ook wel röntgeninspectie genoemd. Met deze apparatuur kun je goederen vanuit verschillende hoeken scannen op aanwezigheid van explosieven of andere afwijkende voorwerpen.

Je werkt van maandag t/m vrijdag van 16.30 tot 23.00 uur of van 18.30 uur tot 23.00 uur in dit laatste geval werk je 4,5 uur diensten waarbij je 5,5 uur betaald krijgt. Dat zijn diensten die perfect passen bij je andere activiteiten zoals je studie van sporten!


Je uur gemiddeldloon is €20,11, dit is inclusief alle toeslagen en vakantiedagen en kan oplopen tot €25,04 als je ook je veiligheidsopleiding hebt afgerond. Die opleiding verzorgen en betalen wij natuurlijk voor jou.


Wat je nog meer krijgt

  • verwachting van je werkervaring ontvang je een basissalaris tussen €14,44 en €17,97 per uur. Dit is exclusief avond-, nacht- en weekendtoeslagen;
  • Je ontvangt toeslag buiten kantoortijden, namelijk in de avond (10% toeslag), in de nacht (20% toeslag) en weekend (35% toeslag);
  • Na het behalen van je diploma als beveiliger kom je direct in een hogere salarisschaal;
  • Jaarlijks een periodieke salarisverhoging totdat je het maximum van jouw schaal hebt bereikt;
  • Interessant werk met veel vrijheid en verantwoordelijkheid;
  • Een gratis mbo-2 opleiding tot beveiliger;
  • Verschillende certificaten en cursussen; zoals bedrijfshulpverlening, X-ray, ETD, CLV en DG awareness;
  • Reiskostenvergoeding (als je geen vrij-reizen ov-kaart hebt);
  • Een contract voor een jaar. Wil je een jaar bij Workrate blijven? Dan kun je doorgroeien tot teamleider én verder. Je krijgt alle ruimte om je te ontwikkelen.

Vereisten

Wat heb jij in huis?

Om de functie te kunnen uitoefenen heb jij een mbo-4, havo- of vwo-diploma nodig. Wanneer je al besluit over mbo-2 beveiligingsdiploma, heb je een streepje voor. Vaardigheden zoals inzicht, integriteit, problemen oplossen en communicatievaardigheden vinden wij belangrijk.


Graag lichten wij onze vacature toe tijdens een kop koffie samen.


Voor deze specifieke locatie en werkzaamheden zal de AIVD een uitgebreid veiligheidsonderzoek starten. Wanneer je bent aangenomen zal je de vragenlijst van het veiligheidsonderzoek aanvullen, zorg dat je voorbereid bent en alle verzamelde informatie bij de hand hebt. Via de volgende link vind je meer informatie over het onderzoek.

https://www.aivd.nl/onderwerpen/veiligheidsonderzoek ''


Een screening door de politie en een kleurentest op locatieonderdeel maken uit van het naamproces.

basis
Kan je direct solliciteren, vergeet je geen motivatie en cv bij te voegen? Wij kijken uit naar je sollicitatie.

Haarlemmermeer, Noord-Holland, Nederland
€ 14,44 - € 17,97 per uur
(Bijbaan) Beveiliging parttime

of

Apply with Indeed onbeschikbaar