Skip to content

(Bijbaan) Security Officer (Haarlemmermeer)

Haarlemmermeer, Noord-Holland, Nederland€ 14,44 - € 17,97 per uur(Bijbaan) Beveiliging parttime

Functieomschrijving

Wat ga je doen?

Wil jij een bijdrage leveren aan de samenleving, de wereld iets veiliger maken en wil jij tegelijkertijd een mooi salaris verdienen? Die uitdaging en dat alles naast je studie, lees dan snel de onderstaande vacature!


Als Security Officer bij één van de marktleiders in de logistieke sector op locatie Haarlemmermeer, zorg jij voor de veiligheid en het beheer van inkomende- en uitgaande goederen. Dit ga je doen middels X-Ray apparatuur, ook wel röntgeninspectie genoemd. Met deze apparatuur kun je goederen vanuit verschillende hoeken scannen op aanwezigheid van explosieven of andere afwijkende voorwerpen.

Je werkt van maandag t/m vrijdag van 18.30 uur tot 23.00 uur in 4,5 uurs diensten waarbij je 5,5 uur betaalt krijgt. Dat zijn diensten die perfect passen bij je andere activiteiten zoals je studie of sporten!


Je gemiddeld uurloon is €20,11, dit is inclusief alle toeslagen en vakantiedagen en kan oplopen tot €25,04 als je ook je beveiligersopleiding hebt afgerond. Die opleiding verzorgen en betalen wij natuurlijk voor jou.


Wat je nog meer krijgt

  • Afhankelijk van je werkervaring ontvang je een basissalaris tussen €14,44 en €17,97 per uur. Dit is exclusief avond-, nacht- en weekendtoeslagen;
  • Je ontvangt toeslag buiten kantoortijden, namelijk in de avond (10% toeslag), in de nacht (20% toeslag) en weekend (35% toeslag);
  • Na het behalen van je diploma als beveiliger kom je direct in een hogere salarisschaal;
  • Jaarlijks een periodieke salarisverhoging totdat je het maximum van jouw schaal hebt bereikt;
  • Interessant werk met veel vrijheid en verantwoordelijkheid;
  • Een gratis mbo-2 opleiding tot beveiliger;
  • Verschillende certificaten en cursussen; zoals bedrijfshulpverlening, X-ray, ETD, CLV en DG awareness;
  • Reiskostenvergoeding (als je geen ov-kaart hebt);
  • Een contract voor een jaar. Wil je na die een jaar bij Workrate blijven? Dan kun je doorgroeien tot teamleider én verder. Je krijgt alle ruimte om je te ontwikkelen.

Vereisten

Wat heb jij in huis?

Om de functie te kunnen uitoefenen heb jij een mbo-4, havo of vwo-diploma nodig. Wanneer je al beschikt over mbo-2 beveiliging diploma, heb je een streepje voor. Vaardigheden zoals klantgerichtheid, integriteit, problemen oplossen en communicatievaardigheden vinden wij belangrijk.


Graag lichten wij onze vacature toe tijdens een kop koffie samen.


Voor deze specifieke locatie en werkzaamheden zal de AIVD een uitgebreid veiligheidsonderzoek starten. Wanneer je bent aangenomen zal je aansluitend de vragenlijst van het veiligheidsonderzoek invullen, zorg dat je voorbereid bent en alle benodigde informatie bij de hand hebt. Via de onderstaande link vind je meer informatie over het onderzoek.

https://www.aivd.nl/onderwerpen/veiligheidsonderzoek’’


Een screening door de politie en een kleurentest op locatie maken onderdeel uit van het aannameproces.

Hieronder
Kan je direct solliciteren, vergeet je geen motivatie en cv bij te voegen? Wij kijken uit naar je sollicitatie.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar