Skip to content

(Bijbaan) Security Officer in de buurt van Delft.

Berkel en rodenrijs, Zuid-Holland, Nederland€ 14,44 - € 17,97 per uur(Bijbaan) Beveiliging parttime

Functieomschrijving

Wil jij een bijdrage leveren aan de samenleving? Wil jij de wereld iets veiliger maken? En wil jij tegelijkertijd een mooi salaris verdienen? Naast je studie? Herken jij jezelf in het profiel, lees dan snel de onderstaande vacature.


Als Security Officer zorg jij de voor de fysieke veiligheid van een digitale infrastructuur. Het is een veelzijdige functie waarbij geen dag hetzelfde is. In de functie als ‘Security Officer’  in Berkel en Rodenrijs zal je vriendelijk gasten ontvangen, hard optreden tegen mensen die de boel verpesten en in staat zijn om je hoofd koel te houden onder druk. Zo zorg jij als onzichtbare held dat onze klanten zorgeloos hun diensten kunnen verlenen.


Het beveiligen van een warehouse doe je niet alleen, maar samen met je collega’s waak je 24/7 over de vitale infrastructuur van een toonaangevende organisatie. Afhankelijk van je werkervaring ontvang je een basissalaris van €14,44- €17,97 per uur. Hier bovenop krijg je extra toeslag in de avond (10%), in de nacht (20%) en weekend (35%). Jaarlijks ga je een periodiek omhoog tot dat je het einde van de schaal hebt bereikt. Ook heb je recht op vakantiegeld, vakantiedagen en een eindejaarsuitkering. Mocht je nog geen beveiligers diploma hebben, dan zal Workrate de mbo-2 opleiding 'beveiliger' volledig vergoeden. 

Vereisten

Om de functie te kunnen uitoefenen heb jij een mbo-4, havo of vwo-diploma nodig. Wanneer je al beschikt over mbo-2 beveiliging diploma, heb je een streepje voor.  Ook heb je voor deze functie een rijbewijs B nodig. Vaardigheden waar wij belang aan hechten zijn klantgerichtheid, integriteit, problemen oplossen en communicatievaardigheden.


Graag lichten wij onze vacature toe tijdens een kop koffie samen.


Een screening door de politie maakt onderdeel uit van het aannameproces.

Berkel en rodenrijs, Zuid-Holland, Nederland
€ 14,44 - € 17,97 per uur
(Bijbaan) Beveiliging parttime

of

Apply with Indeed onbeschikbaar