Overslaan naar content

Medewerker HR servicedesk (tijdelijk)

Schiphol-Rijk, Noord-Holland, Nederland€ 2.500 - € 3.000 per maandHR

Functieomschrijving

Wie zijn wij?

Welkom bij Workrate! Wij zijn succesvol internationaal beveiligingsbedrijf met onze oorsprong en hoofdkantoor in Nederland. Door het succes groeien we met bestaande en nieuwe klanten mee en zijn wij inmiddels de nummer vier speler van Nederland in objectbeveiliging. Wij staan niet stil en verbeteren dagelijks ons bedrijf en dienstverlening. We werken voor klanten die hoge eisen stellen.


Bij Workrate spelen we continu in op de veranderende vraag en groeiende kwaliteitseisen. Samen met de klanten creëren we voor de best mogelijke fysieke beveiligingsoplossingen voor hun essentiële bedrijfsprocessen. Wij werken als een team, vullen elkaar aan en zorgen voor elkaar omdat jouw succes ons gezamenlijk succes is.


Wat ga jij doen?

Workrate groeit hard, en daarom zijn we op zoek naar een steengoede medewerker HR-servicedek die met ons meegroeit! Als medewerker HR servicedesk werk je op het hoofdkantoor samen met het HRM-team aan een breed en afwisselend pakket van administratieve en ondersteunende taken van de HR servicedesk. Door omstandigheden zijn er tijdelijk vacatures bij de HR servicedesk.  Na de zomer verwachten we dat de tijdelijke vacature vast ingevuld kan worden; er is dus uitzicht op een vast dienstverband.


De HR servicedesk begeleidt administratief de gehele werkzame periode en dus reis van elke collega bij Workrate: de Employee Journey! We ondersteunen daarom administratief bij onboarding, ontwikkeling en off-boarding van onze collega’s. De HR servicedesk houdt alle personeelsbonden administraties up-to-date. Daarbij is de HR servicedesk vraagbaak voor collega’s op het gebied van HR-beleid, processen en regelingen en verwijst waar nodig door naar lijnmanagement en de collega’s in het HR team.


Als medewerker HR servicedesk werk je samen met de HR-support medewerkers in de dagelijkse operatie. De coördinator HR servicedesk coacht en begeleidt jou en coördineert je activiteiten. Jij helpt het team om op basis van het businessplan gestelde doelen voor resultaten en persoonlijke ontwikkeling te realiseren. Samen met jouw collega’s werk je elke dag aan de optimale beleving van kandidaten en Workrate-collega’s en weet je de werkprocessen en dienstverlening steeds weer te verbeteren. Bij Workrate ben jij aan de bal om van de dienstverlening van HR een succes te maken!

Vereisten

Wat je nog meer krijgt

 • Interessant en veelzijdig werk in een heel gaaf team en bedrijf;
 • Veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Altijd ruimte voor jouw nieuwe initiatieven en ideeën;
 • Gezamenlijke lunch, werkborrels en festiviteiten op kantoor.

Wanneer je bij ons aan de slag gaat

 • Word je blij van het succes van een ander;
 • Breng je scherpte en doorzettingskracht vanuit een mbo+ werk- en denkniveau;
 • Heb je een paar jaar met plezier en aantoonbaar succes in een vergelijkbare en administratief ondersteunende functie gewerkt;
 • Heb je overzicht, stel je prioriteiten;
 • Werk je succesvol samen met de collega’s in een dynamische omgeving;
 • Ben je handig met een HR systemen en MS Office voor administratieve opvolging;
 • Werk je meestal op kantoor en soms vanuit huis;
 • Ga je 32 uur per week of meer voor Workrate aan de slag.

Kom je bij ons team?

Solliciteer dan direct! Voor vragen kun terecht bij Pepijn (van Dam, HR manager Nederland) op pvandam@workrate.eu.


Wij kijken uit naar je sollicitatie!

Schiphol-Rijk, Noord-Holland, Nederland
€ 2.500 - € 3.000 per maand
HR

of

Apply with Indeed onbeschikbaar