HR Manager

 • HR
 • Schiphol-Rijk, Nederland

HR Manager

Functieomschrijving

Dit zijn wij:

Leuk je te ontmoeten! Wij zijn Workrate: een snel groeiend internationaal beveiligingsbedrijf. Wist je dat we op plek 6 staan in de top 250 van snelst groeiende bedrijven van Nederland? Wij staan dus niet graag stil. We werken voor klanten die hoge eisen stellen aan de dienstverlening in hun omgeving: 24/7 en 365 dagen per jaar. Continu spelen wij in op het vernieuwende karakter van de kwaliteit van dienstverlening én creëren we de best mogelijke oplossingen. Dit doen wij graag samen met jou in een dynamische en prettige werkomgeving. Bij ons vind jij flexibiliteit, prima arbeidsvoorwaarden en volop mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling. Zowel voor onze klanten als voor jou gaan wij ver. Onze visie luidt dan ook: EXPECT MORE! Heb je veel zin om met ons mee te groeien de komende jaren en streef je continue verbetering na? Dan zou je zo maar eens in ons team kunnen passen!


Dit ben jij:

Met ruim 700 medewerkers in Nederland kunnen we je verzekeren dat er voldoende uitdaging te vinden is op het gebied van HRM. Jij kunt een uitdaging aan, en kunt je snel het reilen en zeilen in de organisatie eigen maken en de processen leren kennen. Als HR manager valt de sturing en coaching van het HR team onder jouw verantwoordelijkheid. Onze HR adviseur en 3 HR support medewerkers kijken er naar uit om met jou samen te werken.

Jij bent verantwoordelijk voor de gehele HR-portefeuille en maakt onderdeel uit van het Nederlands MT. Je bent sparringpartner, adviseur en aanspreekpunt op het gebied van HR-beleid, uitvoering en organisatieontwikkeling. Sleutelwoorden zijn strategische personeelsplanning, vitaliteit, talentontwikkeling, interne communicatie, recruitment en cultuur. Maar ook uitvoerende taken maken onderdeel uit van je werk, zoals ondersteuning en coaching van leidinggevenden bij personele aangelegenheden als arbeidsvoorwaarden, verzuim en functioneren.

Als HR-manager ben je het eerste aanspreekpunt voor leidinggevenden en medewerkers voor alle HR-vraagstukken. Je werkt nauw samen met de collega’s om in elkaars wederzijdse behoefte te voorzien. Je begrijpt wat er gebeurt, voelt de cultuur aan en weet ideeën om te zetten in acties. Je adviseert over de invulling en uitvoering van het HR-beleid en fungeert als sparringpartner op het gebied van organisatieontwikkeling en het HR-werkveld. Je rapporteert aan de Managing Director van Workrate Security Nederland en werkt inhoudelijk nauw samen met de HR Director van Workrate Group.

Daarnaast wordt je vanuit jouw expertise betrokken bij diverse (HR) projecten, waaronder vitaliteit, verdere automatisering, employer branding en de verdere ontwikkeling en implementatie van onze HR-strategie.

Ben je assertief, initiatiefrijk, kritisch, durf je verantwoordelijkheid te nemen en kan je omgaan met de vrijheid van het zelf verder vormgeven en invullen van jouw functie? Dan pas je prima bij onze organisatie!

Functievereisten

Wat zoeken wij?

 • Een HR professional met zo’n 7 tot 10 jaar werkervaring binnen HR, bij voorkeur in een snel groeiende en sterk veranderende organisatie en met management ervaring op zak
 • Communicatief sterke sparringpartner met overtuigingskracht die stevig in zijn of haar schoenen staat. Je weet draagvlak bij je eigen team, maar ook draagvlak binnen de organisatie te realiseren
 • Je weet strategie om te zetten in actie
 • Tijd in je agenda om 32-40 uur per week te werken.
 • Vloeiend in Nederlands en goede beheersing van de Engelse taal
 • Je weet hoe je organisatiedoelstellingen moet realiseren en mensen hieraan verbindt, en hiervan energie krijgt
 • Een afgeronde HBO of WO opleiding

Dit krijg jij!

Workrate is een bedrijf met een informele sfeer en leuke collega’s. Boven dat bieden we een marktconform salaris, passend bij jouw ervaring en skills.

Verder:

 • 25 vakantiedagen
 • Pensioenregeling
 • Reiskostenvergoeding
 • Laptop en ruime telefoonvergoeding
 • Opleidingsbudget
 • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën, ongeacht hoe lang je bij ons werkt!
 • Flexibiliteit om thuis te werken
 • Een dagelijkse heerlijke lunch aan onze gezellige keukentafel

Een screening door de politie maakt onderdeel uit van het aannameproces.


Ben jij onze nieuwe collega?

We horen graag van je. Voor vragen kun je contact opnemen met Charlotte Sterkenburg via 06-82859690 of per e-mail csterkenburg@workrate.eu.