ICT Support Specialist op het Workrate kantoor in Schiphol-Rijk

 • Business Services Team
 • Werken op afstand

ICT Support Specialist op het Workrate kantoor in Schiphol-Rijk

Functieomschrijving

“Ik zoek een zelfstandige baan waarin ik me kan ontwikkelen”

Dit zijn wij

Leuk je te ontmoeten! Wij zijn Workrate: een snel groeiend internationaal beveiligingsbedrijf gespecialiseerd in datacenter-, haven en logistieke security. Wij staan niet graag stil. We werken voor klanten die hoge eisen stellen aan de dienstverlening in hun omgeving: 24/7 en 365 dagen per jaar. Continu spelen wij in op het vernieuwende karakter van de kwaliteit van dienstverlening én creëren we de best mogelijke oplossingen. Dit doen wij graag samen met jou in een dynamische én prettige werkomgeving. Bij ons vind jij flexibiliteit, prima arbeidsvoorwaarden en volop mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling. Zowel voor onze klanten als voor jou gaan wij ver. Onze visie luidt dan ook: EXPECT MORE!


Wat ga je doen:

Als ICT-support specialist, ben je samen met je functioneel beheer collega verantwoordelijk voor de kantoorautomatisering en benodigde software en infrastructuur van onze organisatie. De werkzaamheden bestaan onder andere uit gebruikersondersteuning, beheer & controle werkzaamheden en de uitvoering van (verbeter) projecten. Je zorgt ervoor dat jouw collega’s binnen Workrate zijn/haar product altijd zorgeloos kan blijven gebruiken, zónder ingewikkelde workarounds.

Je dag zal er afwisselt uitzien, zo kan je bijvoorbeeld starten met openstaande IT Servicedesk vragen, je ondersteund een college met een printer probleem, en je start de maandelijkse accountcontroles. De middag start met een bespreking van de Cloud hosting report en neem je deel aan het overleg voor een nieuwe software release. Je eindigt je dag nog even met een snelle check of er geen urgente vragen zijn binnen gekomen op de IT Servicedesk.

Je bent zelf “in charge” om de werkzaamheden afwisselend in te vullen vanuit huis of op kantoor in Schiphol-Rijk.

Functievereisten

Dit ben jij:

Jij bent iemand die leergierig is en bezit over een brede ICT kennis & passie. Je voelt je thuis met verschillende systemen zoals Wifi netwerken, Office 365, Cloudhosting en pakt nieuwe werkzaamheden die hierbij horen snel op. Daarnaast kan jij goed en effectief communiceren met jouw collega's, niet alleen in het Nederlands, maar ook in het Engels en weet je hun vragen goed te beantwoorden.

Verder;

 • Je hebt minimaal een afgeronde MBO 4 ICT-opleiding, aantoonbare relevante afgeronde trainingen of werkervaring. Daarnaast minimaal 1-3 jaar werkervaring als ICT support medewerker
 • Je hebt een proactieve houding, bent gedisciplineerd en weet van aanpakken
 • Je kan snel schakelen tussen diverse werkzaamheden
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden
 • Je spreekt vloeiend Nederlands en beheerst de Engelse taal in woord en geschrift
 • Je bent tussen de 20 en 40 uur beschikbaar

Dit krijg jij

Natuurlijk hebben wij jou ook voldoende te bieden:

 • Een prima salaris;
 • Mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling;
 • Pensioenregeling van de werkgever;
 • Een leuke leerfunctie waar je een mooie groei kunt realiseren in een klein team.
 • Elke dag een lekkere lunch aan onze keukentafel
 • Gezellige borrels en (sportieve) activiteiten

Een screening door de politie maakt onderdeel uit van het aannameproces.

Ja, ik wil deze baan!

Past de baan van ICT Support Specialist bij jou en heb je zin in deze nieuwe uitdaging, klik dan direct op de onderstaande solliciteer button. Heb je nog vragen, neem dan gerust contact op met Karel Kok via kkok@workrate.eu of bel naar 088-0234 010