Skip to content

Receptioniste Media Park

Hilversum, Noord-Holland, Nederland

Functieomschrijving

Wie zijn wij?

Leuk je te ontmoeten! Wij zijn Workrate: een snel groeiend internationaal beveiligingsbedrijf met onze oorsprong en hoofdkantoor in Nederland. Door het succes groeien we met bestaande en nieuwe klanten, en mede door een aantal overnames zijn wij inmiddels de nummer vier speler van Nederland. Wij staan niet graag stil en verbeteren dagelijks ons bedrijf en onze dienstverlening. We werken voor klanten die hoge eisen

Onze missie: “we provide mission-critical security”!

Wij spelen continue in op de veranderende vraag en groeiende kwaliteitseisen, en samen met de klanten creëren we de best mogelijke oplossingen. Dit doen wij graag samen met jou in een dynamische én prettige werkomgeving waarin persoonlijk leiderschap belangrijk is.

Bij ons vind jij flexibiliteit, goede arbeidsvoorwaarden en volop mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling. Wij werken als een team, vullen elkaar aan en zorgen voor elkaar omdat jouw succes ons gezamenlijk succes is.

Zie jij groei en ontwikkeling als mooie uitdagingen, draag je graag een grote verantwoordelijkheid, is winnen belangrijk voor je en ben je op zoek naar een bedrijf waarin WIJ belangrijker is dan IK, dan zou je zo maar eens in ons team kunnen passen!

Wat ga je doen?

Voor onze opdrachtgever op het Media Park in Hilversum zijn wij op zoek naar een receptionist die niet schrikt wanneer er een bekende Nederlander aan de balie staat! Deze functie is voor 24 tot 40 uur per week. Als receptionist bij Workrate ben jij het eerste aanspreekpunt voor de bezoekers van onze klant en verwelkom jij hen met jouw vriendelijke glimlach. Het is een verantwoordelijke en veelzijdige functie!


Vereisten

Wat breng jij mee?

Jij hebt een integere persoonlijkheid en een proactieve werkhouding. Uiteraard pak jij jouw verantwoordelijkheden op elk moment dat dit nodig is. De werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag van 06:00 uur tot 14:00 uur, waarbij je één of meerdere diensten per week kan werken. De diensten doe jij zowel zelfstandig als in samenwerking met de klant, bezoekers, managers en je collega beveiliger(s). Verder ben jij:

  • Communicatief sterk in de Nederlandse en Engelse taal;
  • Goed met Excel, Word en Outlook;
  • Stressbestendig en je handelt adequaat;
  • Bereid om in de vakanties andere uren te werken;

Wat je nog meer krijgt

  • Een salaris van minimaal €12,64 per uur;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Interessant werk met veel vrijheid en verantwoordelijkheid.

Een screening door de politie maakt onderdeel uit van het aannameproces.

Hieronder
Kan je direct solliciteren, vergeet je geen motivatie en cv bij te voegen? Wij kijken uit naar je sollicitatie.

Hilversum, Noord-Holland, Nederland

of

Apply with Indeed onbeschikbaar