Skip to content

Recruiter

Nederland, Noord-Holland, Schiphol-RijkHR

Functieomschrijving

Jij weet toekomstige Workraters te vinden én te binden. Voor jou is elke kandidaat uniek en jij voelt feilloos aan wie die juiste persoon op de juiste plek is.

Recruiter bij Workrate

Workrate groeit hard, en daarom zijn we op zoek naar een steengoede Recruiter die met ons meegroeit! Als Recruiter werk je op het hoofdkantoor samen met het HRM-team of op locatie bij onze klanten waar je Workrate ondersteunt bij de selectie van de beste nieuwe beveiligingscollega’s. Elke kandidaat is voor jou uniek en jij weet de verbinding met talent te maken. Je kent de dynamische arbeidsmarkt als geen ander. Als Recruiter kun je rekenen op een gevarieerd takenpakket, waarbij het vormgeven en uitvoeren van Workrate’s arbeidsmarktstrategie de leidraad is.

JIJ!

Jij bent actief en positief, een geboren netwerker en hebt een scherp oog voor talent en commerciële kansen. Je volgt ontwikkelingen in de arbeidsmarkt op de voet en voelt je thuis op de socials, die je effectief inzet in je wervingscampagnes. Van studieverenigingen tot contacten in de logistieke sector, jij bouwt met gemak een relevant netwerk op. Je vindt het leuk om op pad te zijn om talent te werven en met potentiële collega’s in gesprek te gaan. Je bent dan ook flexibel in werktijden en werklocaties.

Vereisten

Een klein vink-lijstje

· Je hebt door je ervaring een mbo+ of hbo-niveau bereikt in een recruitment-rol;

· Je hebt enkele jaren met plezier en aantoonbaar succes talent geworven en geselecteerd. Bijvoorbeeld bij een uitzendbureau, een werving- en selectiebureau of als in-house recruiter bij een commerciële organisatie;

· Je bent een geboren netwerker;

· Doelgroepmarketing, jobmarketing, referral campagnes en candidate journeys klinken jou bekend in de oren;

· je bent handig met een ATS voor administratieve opvolging;

· je gaat 32 uur per week of meer voor Workrate aan de slag.


Geen must, maar wel fijn is affiniteit met beveiliging en nog belangrijker: hospitality focus!

Wat je van Workrate mag verwachten

  • Een beloning tussen de € 3000 - € 4000 bruto per maand op basis van een fulltime werkweek;
  • Een arbeidsovereenkomst voor een jaar, met uitzicht op een vast dienstverband (andere samenwerkingsvormen zijn bespreekbaar);
  • Flexibiliteit om thuis en op kantoor te werken;
  • Veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling;
  • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën, ongeacht hoe lang je bij Workrate werkt;
  • Gezamenlijke lunch op kantoor;
  • Gezellige werkborrels op een nieuw, sfeervol kantoor

Over Workrate

Workrate is een internationaal opererend beveiligingsbedrijf, gespecialiseerd in objectbeveiliging en security compliance. Het bedrijf is in Nederland marktleider in datacenter security, en groeit snel in andere branches en andere Europese landen. Wat Workrate onderscheidt is de combinatie van mens en techniek: betrouwbare systemen, gecombineerd met menselijke intelligentie, maken dat klanten kunnen rekenen op gastvrije beveiligers in een compliant omgeving. Bij Workrate vind je een dynamische werkomgeving, waar je in informele sfeer met de leukste collega’s samenwerkt.

Geïnteresseerd?

Wil je meer weten? Mail dan naar Pepijn van Dam (HR manager Workrate Nederland) op pvandam@workrate.eu. Ben jij Workrate’s nieuwe Recruiter? Reageer dan snel!

Een politiescreening maakt onderdeel uit van het aannameproces.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar