Skip to content

Sales Consultant

Schiphol-Rijk, Noord-Holland, Nederland€ 3.000 - € 4.000 per maandSales

Functieomschrijving

Wil je een bijdrage leveren aan veiligheid van mensen, goederen en infrastructuur? Voel je je betrokken bij de veiligheid binnen de samenleving? Wil je alles weten over Datacenters, Havens en Logistiek? Ben je een commercieel gedreven persoon die wil scoren en groei wil bewerkstelligen? Dan ben jij de Sales Consultant die we zoeken!


Hoe zien jouw werkzaamheden eruit?

Sales en jij zijn één en dezelfde. Je werkt planmatig vanuit duidelijk doelstellingen. Je maakt een salesplan en brengt de markt in kaart en selecteert de prospects die het beste bij ons passen. Dagelijks leg je nieuwe contacten om zo prospects te leren kennen en Workrate aan de man te brengen. Zo ontwikkel je een gezonde hoeveelheid commerciële kansen waaruit een aantal tot succes leidt. Dit proces succesvol doen, en dus groei bewerkstelligen, is waarvoor je graag elke dag uit je bed komt!


Als Sales Consultant denk je mee met onze klanten en prospects over het implementeren van moderne fysieke beveiliging strategieën: jij zorgt mede voor veiligheid! Dagelijkse ben je veel bij prospects of bestaande klanten. Jij onderzoekt, vindt uit, brengt in kaart en analyseert kritisch de huidige situatie om te komen tot een oplossing waar de prospect blij van wordt en als klant met ons verder gaat. Workrate heeft veel ervaring met het ontwikkelen van duurzame relaties. We pakken kansen gezamenlijk op en leunen op een zeer stabiele klantbasis vanwaar we verder kunnen groeien.


Wie ben jij?

Jij brengt energie en beweging! Je schakelt snel tussen parallelle kansen en houdt niet in wanneer de deal gesloten kan worden. Je bent commercieel ingesteld en aarzelt geen moment om die ene prospect te benaderen die jou het commerciële succes brengt. Ook weet je bestaande relaties succesvol uit te bouwen. Jij bent iemand die goed luistert en doorvraagt om de behoefte van de klant te achterhalen! Je bent doelgericht: binnen ons bedrijf breng je mensen samen om samen als team opdrachten te winnen. Workrate is a nice place to work. We werken hard maar hebben ook veel lol (“work hard, play hard”) Zonder lol is werk gewoon werk: wij maken er graag een feestje van.

Vereisten

Wat breng je mee

 • HBO werk en denk niveau;
 • In ieder geval 3 jaar uitgebreide ervaring binnen een actieve verkoopfunctie;
 • Ervaring binnen beveiliging is handig maar niet noodzakelijk: we leren jou het vak!;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Humor, energie, gezonde dosis doorzettingsvermogen en zelfstartend;
 • Kansen zijn overal in Nederland te vinden: daar ben jij dus ook!


Wat je van Workrate mag verwachten

 • Een beloning tussen de € 3000 - € 4000 bruto per maand op basis van een fulltime werkweek;
 • Een arbeidsovereenkomst voor een jaar, met uitzicht op een vast dienstverband (andere samenwerkingsvormen zijn bespreekbaar);
 • Flexibiliteit om thuis en op kantoor te werken;
 • Veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën, ongeacht hoe lang je bij Workrate werkt;
 • Gezamenlijke lunch op kantoor;
 • Gezellige werkborrels op een nieuw, sfeervol kantoor.


Over Workrate

Workrate is een internationaal opererend beveiligingsbedrijf, gespecialiseerd in objectbeveiliging en security compliance. Het bedrijf is in Nederland marktleider in datacenter security, en groeit snel in andere branches en andere Europese landen. Wat Workrate onderscheidt is de combinatie van mens en techniek: betrouwbare systemen, gecombineerd met menselijke intelligentie, maken dat klanten kunnen rekenen op gastvrije beveiligers in een compliant omgeving. Bij Workrate vind je een dynamische werkomgeving, waar je in informele sfeer met de leukste collega’s samenwerkt.


Ben je enthousiast?

Wil je meer weten? Mail dan naar Pepijn van Dam (HR manager Workrate Nederland) op pvandam@workrate.eu. Ben jij Workrate’s nieuwe Sales Consultant? Reageer dan snel!

Een politiescreening maakt onderdeel uit van het aannameproces.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar